Коли твоїй мамі сімнадцять і вона “С*ка” (відео)

На прохання підписників, білоруський відео-блогер під ніком “Приятный ильдар” зняв відео-огляд одного з епізодів шоу “Вагітна у 16”. Відео було опубліковане на youtube 23 січ. 2017 та вже набрало понад 1 млн. переглядів.

Юна Олена, яку виростили бабуся з дідусем, повторила долю своєї матері, народивши дитину в 17 років. Однак піклуватися про дитину вона виявилася не готова. Дізнайся, як склалася доля Олени, і які висновки вона зробила після появи малюка.

В Олени Холоші ніколи не було повноцінної сім’ї. Батько залишив її з матір’ю, коли дівчинці було місяць від народження. Юна 17-річна мати не змогла сама впоратися з вихованням дочки, Кинувши Олену на бабусю з дідусем, вона втекла з дому і почала вести розгульний спосіб життя.

Коли бабуся з дідусем зовсім постаріли і більше не могли виховувати внучку фізично, рідна мати повернулася, але її повернення стало справжнім пеклом для Олени. Мати пила, била Олену і приводила в будинок чоловіків. Не витримавши цього, в 14 років Олена просто втекла з дому.

Дівчина дісталася автостопом до Львова, де познайомилася з 25-річним безробітним рок-музикантом Сергієм. Сергій дав Олені дах над головою, опіку та тепло. Коли Олена завагітніла, саме Сергій наполягли на тому, щоб залишити дитину. Він переконав її, що готовий стати батьком і що буде опікати і її, і дитину. Але насправді Сергій продовжував вести себе так, як ніби нічого НЕ сталося – пропадати на репетиції і гуляти до ранку при відсутності постійної роботи. А через місяць після народження сина Сергій потрапив до в’язниці.

Олена намагалася впоратися з вихованням сина сама, але її вистачило лише на місяць. Неповнолітня дівчина Так і не подолала всі труднощі материнства. Більш того, дитина стала їй тягарем. Усвідомивши, що не відчуває до сина любові, що він – тягар, Олена залишила малюка на батьків Сергія та поїхала зі Львова, вчинивши зі своєю дитиною так само, як колись зробила її мати. Дівчина виявилася не готова виховувати дитину одна.

Зараз Олена зустрічається з іншим хлопцем, стверджуючи, що до батька своєї дитини почуттів не відчувала і якби не дитина, то кинула б його набагато раніше. Її сина ростять батьки Сергія, а сама вона його відвідувати відмовляється.

Повна версія програми

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.